GOLFSCOOTER Welkom! Onze golfscooter is speciaal ontworpen om uw armen en benen als fanatieke golfer te ontzien! 


De golfscooter voor golfbanen

De golfscooter is ontwikkeld voor meerdere doeleinden, zowel voor de verhuur aan de golfers als voor intern gebruik door de golfbaan door de Marshalls, greenkeepers, referees en golfpro’s. De golfscooter is voor een brede doelgroep aantrekkelijk en laat uw golfbaan met de tijd meegaan.

 

Vertel me hier meer over!

De golfscooter voor particulieren

Voor u als particulier biedt het veel voordelen. Het unieke design van de golftashouder biedt u een stabiele en toegankelijke basis voor uw golftas tijdens uw ronde op de golfbaan. Deze golftashouder is speciaal ontworpen om zowel een stand- als cartbag veilig te kunnen verplaatsen.

 

Vertel me hier meer over!

Gewicht en afmetingen

Het gewicht van een compleet afgemonteerde Golfscooter (inclusief de golftashouder), bedraagt ongeveer 55 kg. De afmetingen van de scooter: 175 x 75 x 70 cm (L x B x H). Met een maximale belasting van ongeveer 150 kg is deze Golfscooter voor (vrijwel) iedereen toegankelijk.

Beveiliging en stabiliteit

De wegrij-beveiliging weerhoudt de bestuurder ervan, weg te rijden wanneer de zijstandaard uitgeklapt is. Naast de zijstandaard beschikt de golfscooter over een middenbokstandaard voor extra stabiliteit op zowel zachte, als harde ondergronden.

Accu en vermogen

De Golfscooter heeft een accu van 20 Ampère en wordt aangedreven door een motor van 1.500 Watt. Dit vermogen is onderverdeeld in 3 standen, ideaal om een rustige start te maken voor een onervaren bestuurder! Voor de veiligheid ligt de begrenzing op 25 km/u.

Uniek: de golftashouder

De golftashouder is speciaal ontworpen om zowel een stand- als cartbag veilig op uw golfscooter te kunnen plaatsen. Met het unieke design biedt het u een stabiele en toegankelijke basis voor uw golftas tijdens een ronde op de golfbaan!

Voor- en achtervering

Oneffenheden op de baan zijn niet u niet langer tot last! De voor- en achtervering laten u optimaal rijplezier ervaren, ook op paden die minder goed begaanbaar zijn.

Digitale weergave snelheid en accu

De achtergrond van het digitale display is verlicht en geeft onder andere aan hoe vol de accu is, of de verlichting aan of uit staat, en wat de snelheid van de golfscooter is.


FACEBOOK  Benieuwd naar de ontwikkelingen van Golfscooter? Blijf op de hoogte via Facebook! Volg ons dan snel.