GOLFSCOOTER+ Welkom! Onze golfscooter+ is speciaal ontworpen voor Marshalls en Greenkeepers om de baan schoon te houden!


De golfscooter+ voor Marshalls

De golfscooter+ is uitermate geschikt voor het eigen golfbaanpersoneel, zodat zij sneller en efficiënter de werkzaamheden kunnen verrichten. De kunststof bak achter op de golfscooter+ kan gebruikt worden om bijvoorbeeld tijdens wedstrijden en clinics de catering rond te brengen door het horecapersoneel.

 

Vertel me hier meer over!

De golfscooter+ voor Greenkeepers

De golfscooter+ is uitermate geschikt voor het gebruik door greenkeepers. De werkzaamheden kunnen efficiënter, sneller en duurzamer uitgevoerd worden. De greenkeepers kunnen zich sneller over de baan verplaatsen en hebben de ruimte om benodigde spullen mee te nemen in de bak achterop de golfscooter+.

 

Vertel me hier meer over!

Gewicht en afmetingen

Het gewicht van een compleet afgemonteerde Golfscooter (inclusief de golftashouder), bedraagt ongeveer 55 kg. De afmetingen van de scooter: 175 x 75 x 70 cm (L x B x H). Met een maximale belasting van ongeveer 150 kg is deze Golfscooter voor (vrijwel) iedereen toegankelijk.

Beveiliging en stabiliteit

De wegrij-beveiliging weerhoudt de bestuurder ervan, weg te rijden wanneer de zijstandaard uitgeklapt is. Naast de zijstandaard beschikt de golfscooter over een middenbokstandaard voor extra stabiliteit op zowel zachte, als harde ondergronden.

Accu en vermogen

De Golfscooter heeft een accu van 20 Ampère en wordt aangedreven door een motor van 1.500 Watt. Dit vermogen is onderverdeeld in 3 standen, ideaal om een rustige start te maken voor een onervaren bestuurder! Voor de veiligheid ligt de begrenzing op 25 km/u.

Stevige, grote kunststof bak

De golfscooter+ wordt voor de greenkeepers uitgerust met een stevige kunststof bak. Dé ideale oplossing om meerdere, losse onderdelen in te vervoeren.

Afkoppelbare aanhanger

In combinatie met de kunststof bak kan er gekozen worden voor een extra afkoppelbare aanhanger. Met een eenvoudig systeem bevestigd u de aanhanger aan de golfscooter+.

Extra laadruimte in aanhanger

De aanhanger in combinatie met de kunststof bak (standaard op de golfscooter+), biedt u de maximale mogelijkheden om zoveel mogelijk in één keer te vervoeren over de baan.


FACEBOOK  Benieuwd naar de ontwikkelingen van Golfscooter? Blijf op de hoogte via Facebook! Volg ons dan snel.